Omruilen & retourneren

RETOURNEREN 

Ons beleid duurt 14 dagen. Als er sinds uw aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen wij u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongeopend, ongebruikt en in dezelfde staat zijn als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

TERUGBETALINGEN (indien van toepassing)

Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een e-mail om je te melden dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. Wij zullen u ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een bedrag teruggestort op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze.

PROMOTIE-ITEMS (indien van toepassing)

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald. Artikelen die met korting zijn verkocht (uitverkoop of met actiecodes) kunnen alleen worden geruild.

RUILEN (indien van toepassing)

Als u een artikel wilt ruilen, stuur ons dan een e-mail op administration@souadferiani.com.

VERZENDING

Neem contact op met administration@souadferiani.com om de retourgegevens op te vragen. U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling. Alle goedgekeurde retourzendingen moeten naar ons worden teruggestuurd met een traceerbare verzendmethode.


Wilt u meer weten over ons leveringsbeleid:
administration@souadferiani.com